Alle behandelingen zijn op afspraak.

Gerard de Vlamingstraat 23
5913 RV Venlo
Telefoon: 06-15376369
mail@essenceofbeauty.nl

Image Alt

Laser therapie

Sinds 2014 samenwerking met

Cosmetique Totale

Door de samenwerking met Cosmetique Totale kunt u ook bij ons terecht voor huidverbeterings-behandelingen met de Elos en eMatrix.
Cosmetique Totale heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in hoogwaardige huidtherapiebehandelingen en werkt alleen met hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die ook aangesloten zijn bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten). Om de drie weken komt er vaste huidtherapeute in mijn salon.

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeut heeft zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laser en Nd: Yag laser hebben we de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid!

Huidverbetering

Huidtherapeuten werken nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat u verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeterings-behandeling. Naast anti-aging behandelingen voor rimpels, behandelen wij ook de beschadigde huid zoals acne, littekens, pigment en couperose.

Kalknagels

Een kalknagel laserbehandeling biedt oplossing voor de hardnekkige kalknagels. Een kalknagel is in de meeste gevallen ook een schimmelnagel. Wilt u ook meer weten over de kalknagel laserbehandeling die wij aanbieden? Maak dan een afspraak voor een gratis intake.