Door de samenwerking met Cosmetique Totale kunt u ook bij ons terecht voor huidverbeterings-behandelingen met de Elos en eMatrix.
Cosmetique Totale heeft zich uitsluitend gespecialiseerd in hoogwaardige huidtherapiebehandelingen en werkt alleen met hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die ook aangesloten zijn bij de NVH (Nederlandse Vereniging Huidtherapeuten).

U bent nu ook op het juiste adres voor: 
* Acne littekens  
* Acne behandelingen
* Striae
* Chemische peeling
* Pigment / Couperose
* Huidverstrakking
* Huidtherapie
* Ontharen
* Kalknagels
* Steelwratjes verwijderen

Elos (ontharing)behandeling

Elos veilig & effectief
De Elos methode bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor kan er veel veiliger en effectiever gewerkt worden ten opzichte van de traditionele laserontharen of IPL technieken.

Elos ontharen
Hygiënisch schoon; Nooit meer scheren, harsen of elektrisch epileren.

Elos ontharen is een veilige en effectieve ontharingsbehandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidskleuren van blank tot negroïde. Naast de donkere haren kan ook blond, grijs en vlassig haar behandeld worden.

Omdat haar in verschillende fases groeit zullen er daarom meerdere ontharingsbehandelingen nodig zijn. Dit aantal kan per persoon en per gebied verschillen. In 85% van de gevallen zal de ontharingsbehandelingen aanslaan. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld tijdens de menopauze. We spreken daarom altijd van permanente reductie van haargroei in plaats van permanent ontharen.

Ook werkt dé Elos uitstekend bij pigmentvlekken, couperose en huidverstrakking.

Word de Elos vergoed door mijn zorgverzekeraar?
De vergoeding voor een (ontharing)behandeling is per zorgverzekeraar verschillend. In uw zorgverzekeringspolis staan de voorwaarden voor een eventuele vergoeding. Tevens kunt u ook zien hoeveel er op jaarbasis wordt vergoed. Het is ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen om op die manier na te gaan welke vergoeding er voor u geldt.

De hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Als u recht heeft op een vergoeding voor een (ontharing)behandeling, dan bent u hier aan het juiste adres!
 

 

 

eMatrix behandeling

Stelt u zich eens voor dat er een behandeling is, waarmee fijne rimpeltjes kunnen worden behandeld. Een behandeling, die ook acne littekens en zonbeschadiging aanpakt, de textuur van uw huid verbeterd en waarmee tegelijkertijd uw huid wordt verstrakt. De eMatrix doet dit allemaal in een comfortabele behandeling van 20 minuten en dat zonder herstelperiode!

Een eMatrix behandeling is dé methode om uw rimpels te behandelen en littekens te doen vervagen. Diep in de huid worden er nieuwe gezonde huidcellen geproduceerd en krijgt u ook een verhoogde aanmaak van collageen. De huid oogt na 2 behandelingen al veel jonger, vitaler en strakker. De eMatrix technologie wordt onder andere toegepast op de behandeling van:

  • pigmentvlekken
  • rimpels
  • grove poriën
  • ouderdomsvlekken
  • acne littekens
  • couperose

In tegenstelling tot andere methoden (zoals de fractional laser en CO2 laser) kent de eMatrix geen vervelende herstel periodes. Dit komt omdat de eMatrix alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF) oftewel sublative energie. Hierdoor wordt de oppervlakte van uw huid niet beschadigd. In de ochtend neemt u een eMatrix behandeling en 's avonds mag u alweer make-up op. Wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!

Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. De eMatrix behandeling wordt door vooraanstaande dermatologen de medische doorbraak op het gebied van huiverbetering en huidverstrakking genoemd. Bovendien is het de eerste technologie waarmee voor het eerst ook de donkere huid behandeld kan worden.
 Nieuw!
KALKNAGELS LASER BEHANDELING

De termen “kalknagels” en “schimmelnagels” worden in de volksmond door elkaar gebruikt.kalknagels

Vaak gaat het toch echt om schimmelnagels. Dit zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Anti-schimmelcrèmes en druppels zijn vaak niet toereikend en een intensieve medicatiekuur heeft een hoop gevaarlijke bijwerkingen. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

HOE WERKT EEN KALKNAGEL LASERBEHANDELING?

De elos maakt gebruik van IPL licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG OM KALKNAGELS TE VERWIJDEREN?

Er zijn minimaal drie behandelingen nodig.
Als de schimmel hardnekkig vast zit en/of alle nagels (in ernstige mate) aangedaan zijn, is het mogelijk dat er meer behandelingen nodig zijn. Omdat het zeker een paar maanden duurt voordat er een gezonde nagel terug groeit, is de afspraak voor de nacontrole na ongeveer een half jaar.


Hoe kan ik mijn schimmelnagels thuis het beste verzorgen?

Het is belangrijk dat u de voeten thuis behandeld met een anti-schimmelcrème om de behandeling optimaal te ondersteunen. Ook bestaan er anti-schimmelproducten voor in de schoenen. Droog de tenen extra goed af na het douchen of baden. Reinig de badkamervloer extra of douche op slippers. Zorg voor een extra paar schone sokken om na de behandeling aan te trekken. De behandeling is het meest effectief als de nagels dun zijn gevijld of gefreesd (door een gespecialiseerde pedicure).

Bedenk dat schimmelnagels zeer hardnekkig zijn en het is daarom van groot belang dat alle omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn.

 

Heeft u interesse?
Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak staan uw behoefte en wensen centraal en gaat de huidtherapeut, op basis van uw informatie, een behandelplan opstellen. U hoort dan ook meteen of u wel behandeld kan worden, hoeveel behandelingen u nodig zult hebben en wat het totaalplaatje precies gaat kosten. Met een 'proefflits' kunt u ervaren hoe een behandeling aanvoelt.

Daarnaast is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Niet alleen tijdens het consult, maar ook als u weer thuis bent.

 

Een overzicht van de prijzen kunt u vinden in de prijslijst.