... jezelf zijn en blijven ...

Natural beautification

Botox + Fillers

Omdat ik wel uw huid optimaal kan verzorgen, maar helaas geen cosmetische behandelingen mag uitvoeren ben ik een samenwerking aangegaan met Drs. Sandra Smeets.


Sedert 2006 werk ik als oogarts. Een deel van het werk bestaat uit oogoperaties zoals cataractoperaties, ooglidoperaties en oogspieroperaties.
 
Ogen zijn een van de dierbaarste delen van het lichaam. Niet alleen de kwaliteit van het zien maar ook de uitstraling van de ogen. Door mijn werk als oogarts wordt ik vaak geconfronteerd met tekenen van vermoeidheid en ouderdom rondom de ogen. Cosmetische injecties geven mij de mogelijkheid ook hiermee mensen te helpen.
 
Drs. Sandra Smeets

 
We staan voor op een natuurlijk ogende manier verbetering aan het gezicht toe te brengen. Natural beautification onderscheidt zich omdat het streeft naar het behoud van de natuurlijke schoonheid en het accentueren van persoonlijke mooie kenmerken. Door de behandeling ziet u er weer fris en natuurlijk uit en blijft het gezicht in harmonie. Er wordt naar gestreefd dat mensen uit uw omgeving u vertellen dat u er beter uitziet zonder dat ze weten waarom.

Prijslijst

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. Tevens worden de kosten van de voorgestelde behandeling besproken. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst, die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.
 
De onderstaande prijzen is een vanaf prijs. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van uw persoonlijke wensen en wordt vastgesteld en besproken in het consult. De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid die nodig is voor de afgesproken behandeling .


 Prijzen BOTOX® behandelingen
Botox vb voorhoofdslijnen   1/2 zone   €100,-
Botox vb fronsrimpels   1 zone   €170,-
Botox vb fronsrimpels en kraaienpootjes   2 zones   €290,-
Botox vb overmatig transpiratie   4 zones   €530,-


Prijzen filer behandelingen
De kosten voor fillers worden per volume betaald.
Juvederm 0,5/ 1,0/ 2,0 ml:  €300,- / €450,- / €760,-
Radiesse 0,8 / 1,5 / 3,0 ml: €490,- / €590,- / € 900,-

vb: 1 ml Juvederm is voldoende voor neus-lippenplooi links en rechts
vb: 2 ml Juvederm is nodig voor het volume van het gelaat te herstellen
vb: 1,5 Radiesse is nodig voor volumeherstel en verbeteren contouren


Kijk voor meer informatie op www.naturalbeautification.com

Alle behandelingen gaan op afspraak
Telefoon: 077 7503357
mail@essenceofbeauty.nl